The νοικιαζομενα διαμερισματα κυπαρισσια Diaries

Wiki Article

Η Αγία Κυριακή, λίγο παραπάνω από ένα χιλιόμετρο μακριά, μπροστά στη γειτονιά της Μητρόπολης, είναι κι αυτή βοτσαλωτή, με εντυπωσιακά βράχια να την κορνιζάρουν, και πανοραμική θέα σε όλο το χωριό να συνοδεύει τις βουτιές σου.

Στο Λιβάδι είναι το περίφημο γεφύρι του Κατουνιού και οχι του Καρουνίου !!!

Η δημιουργία φυτών κυπαρισσιού από σπόρο είναι μια μέθοδος που απαιτεί αρκετό χρόνο.

Πού μπορώ να βρω κοινά κυπαρίσια και πώς θα είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου πουλήσουν κάποιο άλλο τύπο κυπαρισιού λέγοντας ότι είναι το κοινό ελληνικό? (το έπαθα και αυτό)

Σήμερα, στους πρόποδες του βράχου είναι χτισμένη η γειτονιά της Βρύσης, ενώ μέσα στον ίδιο τον βράχο, πολύ κοντά στην πηγή που οι ντόπιοι ακόμα λένε «πηγή της Αταλάντης» είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Παναγίας.

Πίσω από την παραλία, δίπλα στο δρόμο, βρίσκεται το σπήλαιο Θυννί στα Μαγιάτικα, που διακρίνεται δύσκολα και χρειάζεται προσοχή για να μπει κανείς. Η ονομασία Θυννί είναι τοπική και σημαίνει ζεστά, ρηχά νερά για να γεννούν τα εποχιακά ψάρια, όπως τα μαγιάτικα.

Μέσα στην άνοιξη, φυτεύουμε τους σπόρους σε γλαστράκια φυτωρίου χρησιμοποιώντας φυτόχωμα γενικής χρήσης.

Αν και read more το κυπαρίσσι είναι ανθεκτικό στην έλλειψη νερού, τον πρώτο χρόνο φύτευσης του δέντρου θα χρειαστεί τακτικό πλούσιο πότισμα μία φορά την εβδομάδα για να αναπτυχθούν οι ρίζες του.

Η παραλία είναι οργανωμένη και θα βρείτε μια προσφορά από θαλάσσια σπορ.

Συμπληρωματικά, μπορούμε να βάζουμε κομπόστ στα τέλη του φθινοπώρου για να εμπλουτίζουμε το έδαφος του κυπαρισσιού με οργανική ουσία και θρεπτικά συστατικά.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Οχήματα Μηχανήματα Έργου Ειδικός Εξοπλισμός

Η παραλία της Αγίας Πελαγίας (Φυρή Άμμος) είναι μια μεγάλη αμμώδης παραλίας με πολλά εστιατόρια και καφέ και πλήρως οργανωμένη.

Απολαυστικοί είναι οι περίπατοι το απόγευμα με την ευεργετική σκιά στο μονοπάτι που οδηγεί στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, καθώς διασχίζει κανείς την όχθη με την πυκνή μακία που ευωδιάζει από χιλιών λογιών φρύγανα.

Ο δρόμος μέχρι την καντίνα είναι προσβάσιμο (δεν έχουμε ψηλό αυτοκίνητο) . Ευχαριστώ πολύ

Report this wiki page